top of page

TROTS OP ONZE PROJECTEN IN
GEVELWERKEN, GEVELONDERHOUD, GEVELREINIGING EN GEVELRENOVATIE

lijn

DE PROJECTEN VAN RUBENS GEBROEDERS

lijn

Al sinds 1976 staat Rubens Gebroeders in Riemst (Limburg) garant voor ijzersterke gevelwerken. Van gevelonderhoud en gevelreiniging tot een grondige gevelrenovatie: als het om uw gevel draait, staan onze vakmensen paraat.Ons bedrijf is al jarenlang een begrip in Limburg. We zijn dan ook de referentie voor gevelwerken in de regio Riemst, Bilzen, Tongeren, Hoeselt, Lanaken en Diepenbeek en erbuiten.
Wilt u zelf uw gevel laten renoveren, reinigen of onderhouden inLimburg? 
Contacteer ons!

lijn

Uiteraard zouden we u hier kunnen overtuigen van ons vakmanschap in gevelwerken. Maar we laten liever de beelden voor zich spreken. Achter elk project schuilt een uiterst tevreden klant – met een fonkelnieuw lijkende gevel.Voor een volledig overzicht van onze service in gevelwerken, kunt u altijd terecht op onze website. Die geeft u meer inzicht in onze technieken, aanpak en methodes.

ERVAAR HET ZELF: NODIG ONS UIT VOOR EEN GESPREK

lijn

Is uw gevel aan een opfrisbeurt toe en plant u gevelonderhoud, gevelreiniging, gevelrestauratie of gevelwerken in de regio Riemst, Bilzen, Tongeren, Hoeselt, Lanaken en Diepenbeek of daarbuiten? Dan komen we met veel plezier bij u langs om uw project te bespreken.

Gevelrenovatie

Uitslijpen - wervelstralen - invoegen

Gevelrenovatie

Uitslijpen - wervelstralen - invoegen - cementeren van onderkant