top of page

RUBENS GEBROEDERS, UW SPECIALIST IN WERVELSTRALEN, ZANDSTRALEN, LUCHTGOMMEN EN STOOMREINIGEN VAN GEVELS

Rubens Gebroeders Riemst

GEVELREINIGING 

Met een doeltreffende gevelreiniging tovert u uw oude, verontreinigde gevel om tot een stralend pareltje – net als nieuw! Efficiënte technieken, puur vakmanschap en een nauwkeurige aanpak leiden steevast tot het mooiste resultaat voor uw gevel.
We beschikken over verschillende technieken om uw gevel te reinigen om tot een goed einde te brengen.

Gevel reinigen? Contacteer Rubens Gebroeders uit Riemst, regio Limburg!

WERVELSTRALEN

Rubens Gebroeders Riemst

De wervelstraaltechniek is een zeer grondige techniek. We reinigen uw gevel met een mengeling van lucht, granulaat en water. Dit mengsel wordt op uw gevel gespoten met behulp van een lagedruk rotatiewervelstraal.
De druk is perfect op maat in te stellen, zodat uw gevel geen kans loopt op beschadigingen. Het is een zachte techniek die het materiaal van uw gevel maximaal ontziet.

ZANDSTRALEN

Rubens Gebroeders Riemst

Zelfs de sterkste vervuiling heeft geen verweer tegen onze zandstraaltechnieken. We stralen een stroom van schurende korrels onder hoge druk op uw gevel. Meteen na het stralen voeren we een oerdegelijke oppervlaktebehandeling uit, zodat uw gevel tot in de details verzorgd is. Weg vervuiling, hallo prachtige gevel!

LUCHTGOMMEN

Rubens Gebroeders Riemst

Met deze techniek laten we en mengsel van lucht en keramische korrels onder lage druk los op uw gevel. Vervuiling wordt doeltreffend verwijderd – niet agressief en toch verbazend efficiënt. Luchtgommen stelt u in staat om uw gevel grondig te laten reinigen, maar ook uw houtwerk kan op deze manier gerestaureerd worden.

STOOMREINIGEN

Rubens Gebroeders Riemst

Bij het stoomreinigen van uw gevel verwarmen we water tot maximaal 150 graden. Dat wordt onder hoge druk op uw gevel gespoten, wat het vuil losweekt. Er worden géén chemische middelen gebruikt. Deze techniek is dan ook geschikt voor lichte vormen van vervuiling – maar ook voor het ontmossen van uw dak.

Gevelreiniging

Proces gevelreiniging

Gevelreiniging

Dak afstomen met warm water

Luchtgommen van trap en deuren

Gevel uitslijpen- Afstomen- Invoegen